وبلاگ - آخرین اخبار
ازدواج با فرد دیابتی

تشکیل زندگی مشترک یکی از تصمیمات مهم در طول عمر هر فردی محسوب می شود. در همین راستا پیش از ازدواج با افرادی که شرایط خاص دارند، مانند ازدواج با فرد دیابتی، باید تمامی شرایط فرد بیمار را در نظر بگیریم، با چالش هایی که در آینده پیش رو داریم آشنا شویم و بدانیم بهترین رفتار با فرد مقابل چگونه است. در این مقاله از سایت حامد یزدخواستی، تمامی جوانب ازدواج با افراد دیابتی را بررسی خواهیم کرد.

شرایط ازدواج فرد دیابتی چیست؟

همه ما افراد مبتلا به دیابت نوع یک یا نوع دو یا بیماری قند را در اطراف خود دیده ایم. حتی شاید پدر و مادر ما به این بیماری مبتلا باشند و خطر ابتلای خود ما به این بیماری وجود داشته باشد. اما زمانی که شرایط ازدواج با خواستگار دیابتی پیش می آید کمی موضوع فرق می کند. در چنین شرایطی دلمان می خواهد بدانیم زندگی آینده ما پس از ازدواج با فرد دیابتی چیست و آیا می توانیم با وجود چنین بیماری، زندگی عادی مانند سایر مردم را داشته باشیم. ابتدا اجازه دهید در مورد شرایطی که فرد بیمار دارد بیشتر بدانیم تا بتوانیم چشم انداز درستی از زندگی مشترکی که او دارد داشته باشیم. بنابراین در این مورد در کنار مشاوره پیش از ازدواج نیاز است با پزشک متخصص دیابت هم صحبت کنیم.

آیا یک بیمار دیابتی می تواند بچه دار شود؟

مشکل بچه دار شدن افراد دیابتی بیشتر مربوط به دختران است. اینکه آیا دیابت موجب ناباروری می شود، آیا دیابت مادر روی جنین تاثیر منفی می گذارد. آیا فرد مناسبی برای ازدواج است، یا در دوران بارداری می توان داروهای کنترل دیابت را مصرف کرده یا انسولین تزریق کرد از سوالاتی است که برای بسیاری از افراد هنگام ازدواج با فرد دیابتی پیش می آید.باید بدانید جای نگرانی نیست و فرد حامله در دوران بارداری نیز می تواند داروهای خود را مصرف کرده و حتی انسولین تزریق کند. این بیماری نیز هیچ تاثیر بدی بر روی جنین و سلامت او ندارد. تنها یک بیمار دیابتی در دوران بارداری باید مراقب رژیم غذایی خود باشد. ولی بهتر است در این مورد از پزشک متخصص مشاوره بگیرید.

آیا ازدواج با فرد دیابتی باعت تولد فرزند دیابتی میشود

آیا ازدواج با فرد دیابتی باعث تولد فرزندان دیابتی می شود؟

یکی از مهمترین مشکلات ازدواج با افراد دیابتی نوع1، احتمال به ارث رسیدن این بیماری به فرزندان است. چرا که علت دیابت نوع دو سبک زندگی افراد است ولی دیابت نوع 1 می تواند از والدین به ارث برسد. بهتر است بدانید درصد به ارث رسیدن بیماری دیابت به سن ابتلای والدین، مبتلا بودن یکی یا هر دوی آن ها، ابتلای مادر یا پدر به دیابت و سن ازدواج فرد دیابتی بستگی دارد. در هر صورت در بدترین شرایط احتمال ارث بردن کودک از پدر و مادر 20 درصد و در بهترین شرایط تنها 1 درصد است. بنابراین بهتر است برای ازدواج با فرد دیابتی کمتر به این موضوع فکر کنید.

آیا یک بیمار دیابتی از نظر جنسی و روانی ضعیف است؟

در مشاوره های خانواده که مربوط به دیابت و طلاق است، همسران برخی از بیماران دیابتی ادعا می کنند این افراد از نظر میل جنسی و قدرت تحمل مشکلات ضعیف هستند. به همین دلیل نیز سایر افراد از ازدواج با فرد دیابتی واهمه دارند. باید بگوییم کم شدن میل جنسی فرد دیابتی و عصبی شدن و کم شدن میزان تحمل او در مواجهه با مشکلات بیشتر به دلیل اضطراب، ضعف و مشکلات و بیماری های جسمی است و اکثر این موارد با مراجعه به مشاور حل می شود. بنابراین پس از ازدواج با بیماران دیابتی، اگر با چنین مشکلی مواجه شدید به جای ناامیدی، تلاش مضاعفی برای حل آن کنید.

چالش های ازدواج با فرد دیابتی

ازدواج با فرد دیابتی چه چالش هایی را به همراه دارد؟

پیش از اینکه تصمیم به ازدواج با فرد دیابتی را بگیرید، باید بدانید در آینده با چه مشکلاتی روبرو خواهید شد و چه سبک زندگی خواهید داشت. این مساله به شما کمک می کند از لحاظ روانی آمادگی بیشتری داشته باشید و هنگام مواجهه با مشکلات و بروز چالش ها، دچار سردرگمی و ناامیدی نشوید.

  • باید در نظر داشته باشید که رژیم غذایی که همسر شما دارد، صد در صد با شما متفاوت است. بنابراین پس از ازدواج با افراد دیابتی نوع یک و نوع دو گاهی ممکن است نتوانید هر چیزی را سر سفره خود بیاورید.
  • افت قند در بدن یک خانمی که دیابت دارد یا یک شوهر دیابتی، واکنش هایی مانند عصبانیت، کاهش توانایی های جسمی و حتی غش کردن او را به همراه دارد. به عنوان یک همسر باید مراقب باشید همیشه یک خوراکی شیرین یا تکه ای نان به همراه داشته باشد.
  • درست است که هیچ پزشک و روانشناسی شما را از ازدواج با فرد دیابتی منع نمی کند، اما باید بدانید کنترل نکردن این بیماری باعث بروز بیماری های مختلف دیگر مانند، فشار خون، بیماری های قلبی، کبد، کلیه، لثه و دندان و بیماری های پوستی می شود.

پس از ازدواج با فرد دیابتی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

چالش هایی که در زندگی هر فردی با ازدواج با فرد دیابتی ایجاد می شود اگر همراه با ناآگاهی باشد، می تواند باعث بهم خوردن روابط زناشویی و از بین رفتن رابطه صمیمی بین افراد شود. بنابراین هر فردی غیر از اینکه باید در مورد شرایط فرد بیمار بداند و با چالش هایی که در راهش است آشنا شود، باید بداند لازم است چه کارهایی پس از ازدواج با دختر دیابتی یا پسر مبتلا به بیماری قند انجام دهد تا از وقوع بسیاری از اتفاقات و چالش ها جلوگیری کند.

تکمیل اطلاعات در مورد بیماری

تکمیل اطلاعات در مورد بیماری، پس از ازدواج با فرد دیابتی

برای ازدواج با دختر مبتلا به دیابت یا پسری که بیماری قند دارد، باید به دقت بدانید این بیماری چیست و شخص بیمار چه نیازهایی دارد. در این صورت است که می توانید جلوی بسیاری  از مشکلات را بگیرید. به طور مثال اگر بدانید فردی که دیابت دارد در مواجهه با گرسنگی یا افت قند، ممکن است به سرعت عصبانی شود، می توانید از بروز دعواها و بحث های زیادی جلوگیری کنید. یا اگر هنگام ازدواج با فرد دیابتی بدانید همسر شما ممکن است گاهی زود خسته شود، انتظارات خود را از او کمتر می کنید.

پس از ازواج با فرد دیابتی، مراقب سلامتی و رژیم غذایی او باشیم

بیماری دیابت یک بیماری زمینه ای محسوب می شود. به این معنی که ممکن است خودش به تنهایی مشکل ساز نباشد و با قرص و انسولین قابل کنترل باشد، اما زمینه ای برای بروز بیماری های دیگر است. اگر همسر شما رژیم غذایی درستی نداشته باشد یا به صورت مداوم آزمایش نداده و تحت کنترل نباشد، ممکن است به مرور به بیماری های دیگر مبتلا شود. پس به عنوان یک همسر پس از ازدواج با فرد دیابتی، باید مراقب سلامت او باشید و او را تشویق کنید که مراقب سلامتی خود باشد.

تشویق فرد دیابتی به ورزش

فرد دیابتی را تشویق به ورزش کنیم

عدم فعالیت و کم بودن تحرک افراد مبتلا به دیابت می تواند یکی از بزرگ ترین خطرات برای آن ها باشد. بنابراین پزشکان به تمام بیماران توصیه می کنند تا بیمار انجام ورزشی سبک را در برنامه روزانه خود جای دهد. اگر شما به عنوان همسر پس از ازدواج با فرد دیابتی به این مورد توجه کنید، مدام او را تشویق به ورزش کنید و حتی خودتان در خانه یا بیرون با او یکی از فعالیت های ورزشی را انجام دهید، می توانید در دراز مدت باعث جلوگیری از بسیاری از بیماری ها شوید.

باید بپذیریم با ازدواج با فرد دیابتی شرایط خاصی پیدا کرده ایم

پیش از اینکه به فرد دیابتی کمک کنید باید خودتان بپذیرید که کمی شرایط شما با سایرین فرق دارد. به طور مثال ممکن است مجبور شوید پس از ازدواج با فرد دیابتی رژیم غذایی همیشگی تان را عوض کنید. یا باید برخی از کارها را در مواقعی که همسرتان خسته است خودتان انجام دهید. تنها در صورت پذیرفتن شرایط است که می توانید به خوبی با چالش های پیش رویتان روبرو شوید و زندگی شیرینی داشته باشید.

مراجعه به مشاوری هنگام بروز مشکل پس از ازدواج با فرد دیابتی

بهترین کار این است که پیش از بله گفتن به خواستگارتان مشاوره ازدواج با فرد دیابتی نوع1 و نوع2 را تجربه کند برای این منظور هم بهتر است به یک پزشک متخصص دیابت مراجعه کنید.. اما مراجعه به روانشناس و مشاور هنگام مواجهه با مشکلاتی که زندگی مشترک و روابط بین شما و همسرتان را تهدید می کند نیز بسیار مهم است. اگر مشاور خوبی را سراغ ندارید به شما پیشنهاد می کنیم به جای گشتن پاسخ سوالات و حل مشکلاتتان درباره ازدواج با مرد دیابتی نی نی سایت و سایت های این چنینی، یکبار مشاوره با آقای حامد یزدخواستی را تجربه کنید. ایشان تجربه و دانش کافی در زمینه مشاوره ازدواج در اصفهان، سن مناسب ازدواج، بهترین اختلاف سنی مناسب ازدواج، خانواده، استعداد یابی، انتخاب شغل و انجام انواع تست های روانشناسی، موفقیت و شخصیت را دارند. برای انجام این مشاوره تلفتی می توانید با کلیک بر اینجا از طریق سایت و اپلیکیشن اسنپ دکتر از ایشان مشاوره بگیرید. همچنین شهروندان عزیز اصفهانی، می توانید برای مشاوره ازدواج و خانواده حضوری و  رزو نوبت اینجا کلیک کنید.

5 پاسخ

تعقیب

  1. […] مکرر زن و شوهر، بیماری یکی از زوجین است. به طور مثال ازدواج با فرد دیابتی، ازدواج با افرادی که به بیماری های روانی دردسر ساز […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره

جدول کاری

از میان زمان‌های زیر تماس بگیرید

مشاور حامد یزدخواستی در ساعات زیر در خدمت شما کاربران عزیز است