هیچ خانوادهای نمیتواند صد درصد از پیش آمدن دعوا و اختلاف اجتناب کند اما اگر شما در ارتباط با خانواده خود مشکلات اساسی داشته باشید و مشکلات شما به برخوردهای پرخاشگرانه و آسیب زنندهای منجر شود، بایدتا دیر نشده، هرچه زودتر برای بهبود این شرایط گام بردارید. مشاوره خانواده حضوری می تواند در این زمینه بسیار موثر باشد. آقای حامد یزدخواستی در مشاوره خانواده اصفهان در خدمت شما شماست تا برای حل بحران های زندگی و کنار آمدن با مشکلات، چالش ها ، غم ها و اندوه ها به شما کمک کند.
مشاوره خانواده حضوری و حل مشکلات خانوادگی رایج
اختلافات خانوادگی ممکن است در هر سطحی و بین هر یک از اعضای خانواده اتفاق بیفتند. مشکلات در روابط زناشویی، اختلاف والدین با فرزندان و دعواهای بین خواهر وبرادرها نمونههایی هستند که به طور طبیعی هر خانوادهای در طول زمان بارها با آن مواجه میشود. آنچه در این بین اهمیت دارد نحوه مدیریت کردن این تعارضهاست که بیش از هرچیزی به کمک مشاور خانواده احتیاج دارد. مدیریت کردن این تعارضها، انعطاف پذیری و مهارتهای ارتباطی مناسبی را از طرف همه اعضای خانواده میطلبد. داشتن مشاور خانواده و دریافت راهنمایی از او به ما کمک خواهد کرد که مشکلات را حل کرده و یا با آنها کنار بیاییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بهترین مرکز مشاوره خانواده در اصفهان کلیک کنید.
مشاوره خانواده حضوری چگونه به رابطه سالم اعضای خانواده کمک می کند
مشاوره خانواده تلاش می کند با از بین بردن استرس ها و تنش ها به بهبود روابط اعضای خانواده و به دنبال آن به بهتر شدن وضعیت خانواده و خوشبختی اعضای آن کمک کند. مشاوره خانواده حضوری سعی می کند با همه اعضای خانواده مشاوره داشته باشد ولی لازم به توضیح است در مورد برخی از تعارضات جلسات به صورت فردی برگزار میشود و نه به صورت دسته جمعی. مشاور خانواده حضوری همچنین تلاش میکند با بهره گیری از ویژگیهای هر فرد از اعضای خانواده کار مشاوره خانواده را انجام دهد تا به بهبود روابط خانواده ها کمک کند برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره خانواده حضوری اصفهان کلیک کنید.
هدف از مشاور خانواده حضوری
مشاوره خانواده شاخه ای از علم روانشناسی نوین است که به مطالعه رفتار تک تک افرادخانواده و نقش آنها در خانواده می پردازد. مشاور خانواده کسی است که در دراز مدت از خانواده ها حمایت می کند. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که اصلا هدف و ضرورت مشاور خانواده چیست؟هدف مشاوران خانواده بیشتر از درمان ، پیشگیری است . سلامت، خوشبختی و رابطه سالم اعضای خانواده هدف اصلی مشاوره خانواده پاسخ به این سوال است. مشاوران خانواده در کنار خانواده ها هستند تا آنها را در برابر چالش ها و بحرانهایى از جمله اعتیاد، مسائل پزشکی، تشخیص سلامت جسمی و روانی کمک کنند.
ویژگیهای یک مشاور خانواده خوب
ارتباط خانواده ها با مشاور می تواند در بهبود ارتباطات، رفع اختلافات خانوادگی تاثیر بسیاری داشته باشد.مشاور خانواده ای که بتواند در بحران ها و مشکلات به خانواده همکاری لازم را برساند یک مشاور خانواده خوب است. ارتباطات درست، اخلاق مداری، توانایی حل مشکل، آموزش و رهبری از جمله ویژگی هاییک مشاور خانواده ایده ال و مطلوب است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بهترین مشاوران خانواده اصفهان کلیک کنید.
مواردی که می توان از مشاوره خانواده حضوری کمک گرفت
از جمله مواردی در زندگی خانوادگی که نقش مشاور خانواده برجسته میشود می توانبه زمانی اشاره کرد که که فرزند شما با مشکلاتی در مدرسه، مصرف مواد مخدر و مشکلات روانی و اختلال در خود رو به رو است.مشاور خانواده همچنین برای برایرفعمشکلاتشما هنگام رخ دادن یک اتفاق غیر منتظره در خانواده و یا فوت یکی از افراد خانواده ضرورت پیدا میکند.
وقتی یک اتفاق مثل زندانی شدن یکی از اعضای خانواده، نقل مکان به یک منزل جدید، و یا بروز یک حادثه اعضای خانواده را تحت تاثیر قرار داده و به آنها یک شوک وارد می کند لزوم مشاور خانواده به وضوح حس می شود. ورود یک عضو جدید به خانواده مثل تولد یک خواهر یا برادر، افزوده شدن پدر بزرگ یا مادر بزرگ به خانواده، فرزند خواندگی از دیگر مواردی هستند که با هدایت مشاوره خانواده آسان تر پذیرفته می شوند. خشونت در خانواده یا بروز مشکلاتی مثل دعوا و اختلاف والدین و مسائلی مثل طلاق را نیز می توان با مشاور خانواده در میان گذاشت. پیشنهاد ما این است که همواره در تمامی مراحل مختلف زندگی، یک مشاور خانواده داشته باشید و با دریافت مشاوره همواره در مسیر درست زندگی قدم بردارید.برای اطلاع از بهترین مرکز مشاوره اصفهان و مراجعه به دکتر مشاور خانواده اصفهان کلیک کنید.
آنچه مشاور خانواده حضوری به خانواده ها آموزش می دهد
مشاور برای ایجاد یک محیط آرام و به دور از درگیری، مهارت های ارتباطی، مهارت گوش دادن، مهارت گفتگو آموزش می دهد. از دیگر اموزش های مشاور خانواده می توان بهکمک به عزیزان بدون آسیب رساندن به آنها، احترام به مرزها، احترام والدین نسبت به فرزندان و نیازها و شخصیت آنها، بدون اینکه موقعیت والدین تضعیف شود، توجه مثبت و بدون قید و شرط به دیگر اعضای خانواده نام برد. مشاور خانواده ت نقش ها و وظایفافراد در خانواده را تعریف میکند. از آموزش های پیشگیرانه مشاور خانواده می توان به پیشگیری از برداشت غلط دیگران، پیشگیری از ایجاد تحریک، پیشگیری از واکنش سریع اشاره کرد.
راه های ابراز همدردی، تفاوت بین عصبانیت و نفرت، ررسی نیازها و خواسته های خود و استفاده از واژه ما در مقابل من، تفاوت بین بیزاری از رفتار و خود فرد، اهمیت زبان بدن فرد نسبت به کلمات، درخواست کمک از دیگران و نحوه دریافت کمک همه از مواردی هستند که خانواده ها در جلسات مشاوره خانواده حضوری یاد می گیرند.
زمان مراجعه حضوری به مشاور خانواده
در صورت تغییر رفتار کودکان در خانه یا مدرسه (نمرات پایین، مشکلات حضور و غیاب، رفتارهای مخرب و خارج از کنترل و…)،ا ختلافات بین اعضای خانواده (برقراری ارتباط سخت یا سکونت معنادار)، تمایل اعضای خانواده به واکنش های شدید عاطفی (خشم شدید، حسادت، ترس، غم، افسردگی و…) حتما به مشاور خانواده مراجعه کنید. اگر مشاور خانواده ندارید، با مشاهده انزوای یک یا چند عضو خانواده (فاصله گرفتی اعضای خانواده از دیگران)؛ خشونت یا تهدید به خشونت، استفاده از مواد مخدر یا الکل به مقدار زیاد اعضای خانواده باید به مشاور خانواده مراجعه کنید. ایجاد مشکلاتی در عملکرد طبیعی اعضای خانواده، ابراز نا امیدی یا درماندگی اعضای خانواده از دیگر نشان هایی هستند که به شما می گویند باید به مشاور خانواده مراجعه کنید. تجربه ای مانند طلاق والدین، فوت یکی از اعضای خانواده، خیانت و…که به دیگر اعضای خانواده آسیب زده باشد نیز بر لزوم مراجعه به مشاور خانواده تاکید میکند.
نقش مشاور خانواده حضوری در حل اختلاف بین خواهر برادرها
از جمله موارد دیگری که باعث اختلاف بین خواهر و برادرها می شود میتوان به اختلاف سنی، رقابت جویی و احساس حسادت میان آنها اشاره کرد. البته عوامل مختلفی در اختلاف بین فرزندان دخیل است . یکی از عواملی که به این مشکل دامن میزند احساس تفاوت گذاشتن بین فرزندان است. اگر فرزندان احساس کنند که شما به یکی از آنها علاقه بیشتری دارید و به او توجه بیشتری نشان میدهید؛ خشم حاصل از این مسئله منجر به به بروز تنش بین آنها و فرزندی که توجه بیشتری دریافت میکند خواهد شد.
مشاور خانواده حضوری و حل اختلافات بین والدین
مشکلات مالیاز جمله اصلیترین عواملی است که منجر به کشمکش های بین والدین می شود .مشکلات اقتصادی یکی از مخرب ترین مواردی است که موجب ایجاد تنش های روانی بسیاری میان اعضای خانواده می شود. اختلاف نظرهایی در مورد تصمیم گیریهای مهم برای خانواده ، اختلاف نظر درباره نحوه تربیت کردن فرزندان و سبک پرورش فرزند از دیگر اختلافات بین والدین است. فرزندان کوچکتر به میزان بسیار زیادی از اختلاف بین والــدین آسیب میبینند. با توجه به اینکه که والدین الگوی رفتاری فرزندان خود هستند، فرزندان والدینی که دائما با یکدیگر دعوا میکنند و اختلافات و مشکلات خانوادگی دارند، بیشتر با همسالان خود دچار دعوا و درگیری میشوند. کودکانی که بیشتر شاهد دعواهای بین والدین خود هستند اختلالات رفتاری کودکان نظیر پرخاشگری و اختلالات هیجانی نظیر اضطراب و افسردگی را بیشتر از خود بروز می دهند.
مشاور خانواده حضوری و حل مشکلات زناشویی
در روانشناسی خانواده یکی از دشوارترین کارها در روابط زناشویی کنار آمدن با اختلافات و نقطه نظر های متفاوت است. مشاور متخصص خانواده توصیه می کند که زوجین از مشاجره با یکدیگر خودداری کنندبه همان شکل که ارتباط مهم ترین عنصر هر رابطه است ، مشاجره اقدامی به شدت مخرب است زیرا ما هر اندازه به کسی نزدیک تر باشیم ناراحت کردن او و ناراحت شدن از او ساده تر است. وقتی زن و شوهر با هم توافق نداشته باشند ، بحث آن ها به مشاجره می کشد و بعد بی مقدمه جنگ و نزاع شروع می شود. ناگهان گفت و گوی دوستانه به پایان می رسد و آن ها به دلخور کردن یکدیگر ، سرزنش کردن ، شکایت کردن ، توقع و شک و تردید روی می آورند.زن و شوهر با مشاجره نه تنها احساسات خود را جریحه دار می کنند ، بلکه به روابط زناشویی خود لطمه می زنند. وقتیزن و شوهر در شرایطی بحرانی هستند، مشاوره خانواده و زناشویی محیطی امن را برای آنها فراهم می کند. به طوری که تک تک زوجین بتوانند احساسات خود را به زبان بیاورند. روانشناس در مرکز مشاوره خانواده به زوجین کمک میکند درباره ی نکات منفی و مثبت موضوع گفت وگو کنند. برای رسیدن به خواسته خود مذاکره کنند اما مشاجره را کنار بگذارند و راه های جدیدی برای بیان خواسته های خود یاد بگیرند.
نقش مشاور خانواده حضوری در حل مشکلات بین والدین و فرزندان
دعواهای بین والدین و فرزندان در دوره ی نوجوانی فرزندان بسیار شایع هستند. دعواهای شدیدی که بین والدین و فرزندانشان رخ می دهد در بسیاری از مواقع استرس شدیدی را برای کل اعضا فراهم میکند. میل استقلال طلبی در نوجوان، میل شدیدی به استقلال،جدا شدن از خانواده و تعریف هویت مستقل در آنها ایجاد می کند. . در این شرایط والدین کنترل گر که می خواهند همه رفتارهای فرزند خود را تحت کنترل و سلطه خود در بیاورند به احتمال بیشتری با نافرمانی او مواجه خواهند شد. چراکه فرزند نوجوانشان احساس میکند آنها مانعی بر سر راه کسب استقلال او هستید.رفتارهایی مانند سرزنش، توهین، تحقیر نوجوانان و برچسب زدن از رفتارهای نادرست والدین است که عزت نفس فرزند را آسیب می زند و منجر به تاثیرات بسیار منفی بر سلامت روان فرزند خواهد شد لازم است بدانید که وقتی دائما در حال درگیری و دعوا با یکی از فرزندان خود هستید سایر فرزندان هم آسیب می بینند چرا که آنها احساس میکنند که نادیه گرفته شده اند و شما همه توجه خود را معطوف به یک نفر کردهاید .
خانواده درمانی وحل اختلافات و مشکلات خانوادگی
خانواده درمانی شاخهای از مشاوره خانواده روان شناسی است. در جلسات مشاوره خانواده درمانی که با حضور اعضای خانواده برگزار میشود، توانایی اعضای خانواده در حل کردن مشکلات توسط مشاور خانواده حضوری مورد ارزیابی قرار میگیرد. در واقع نقاط قوت و ضعف هریک از افراد و کلیت خانواده مشخص خواهد شد.اگر دعوا و تعارض بین اعضای خانواده شما به موضوعی دائمی و تکراری تبدیل شودبه تدریج صمیمیت در خانواده کم میشود،سلامت روان تک تک اعضای خانواده تحلیل خواهد رفت و به مرور افراد خانواده فاصله عاطفی بیشتری از یکدیگر خواهند گرفت. یکی از راههایی که در این وضعیت میتواند کمک بسیاری به شما بکند، استفاده از خدمات مشاوره خانواده درمانی است.اعضای خانواده میتوانند در جلسات خانواده درمانی تمام احساسات و افکاری را که در جریان مشکلات خانوادگی تجربه کردهاند آزادانه بیان کنند. سپس مشاور خانواده مداخلاتی را برای رفع درگیریها انجام میدهد. خانواده درمانی مواردی نظیر آموزش و تمرین مهارتهای ارتباطی، تمرین مهارت گفتگوی موثر، کمک به رفع تعارضات حل نشده و درمان آسیب های روانی ناشی از اختلافات را شامل میشود.
مشاوره خانواده اصفهان با حامد یزدخواستی
آیا بروز اختلافات و مشکلات خانوادگی برای شما نگرانی زیادی را به وجود آورده است؟ این مسئله امری است که به طور اجتنابناپذیر در همه خانوادهها کمابیش رخ میدهد. اختلافهای خانوادگی اغلب به دلیل تفاوت در عقاید و دیدگاههای اعضای خانواده اتفاق میافتند. در بسیاری ازاین مشکلات، شاهد سوءتفاهم هایی در برداشت اعضای خانواده از یکدیگر هستیم که به قضاوتهای نادرست و در نهایت بحث و درگیری میانجامد.اگر ساکن استان اصفهان هستید و در ارتباط با خانواده خود مشکلاتیداشته باشید و به دنبال مشاور خانواده در اصفهان هستید، آ یکی از این مشاوران ازدواج و خانواده آقای حامد یزدخواستی است. ایشان دارای چندین سال سابقه فعالیت در زمینه ی خانواده و ازدواج است. اگر از شهروندان عزیز اصفهانی، به غیر از مشاوره ازدواج و خانواده تلفنی در اصفهان، هستید می توانید برای رزو نوبت با شماره همراه 09367889355 تماس بگیرید.
سلام
شوهر من خیلی خودخواهه و همش از من توقع داره دستوراتشو انجام دهم. واقعا خسته شده ام چکار باید بکنم
آدرس مرکز شما کجاست؟
سلام وقت خوش
آدرس: اصفهان خیابان آمادگاه جنب داروخانه المهدی بن بست شهریار مرکز مشاوره رویش